Nieuw
solex rijden

Heerlijk genieten van de bosrijke omgeving met de wind door je haren? Dan is Solex rijden iets voor jou! Solex rijden doe je niet alleen, dit doe je natuurlijk samen met vrienden, familie of collega’s. Beleef de nostalgische momenten van vroeger!

Wat is Solex rijden?

De Solex is de eerste ‘bromfiets’ dat werd gemaakt. Tot de jaren 70 was de Solex niet weg te denken in het verkeer. Echter met de komt van moderne voertuigen werd de Solex minder gereden en stopte de productie. Hierdoor zijn er nog maar zeer beperkte aantallen aanwezig van de Solex. Nu is het weer helemaal hip om te rijden op de retro Solex! Het leuke aan Solex rijden is ook dat je zonder helm mag rijden. Dus je voelt de wind door je haren terwijl je rijdt door het prachtige landschap!

Solex rijden

Solex rijden is heel simpel, iedereen die kan fietsen kan solex rijden! Het enige wat je nodig hebt is een rijbewijs of brommercertificaat. Na een korte introductie krijg je de kans om even te wennen aan de solex met een proeftocht. Daarna stap je op de Solex en ga je op pad met je hele groep. Een Solextour kun je dus ook samen met vrienden, familie of collega’s doen! Beleef nostalgische momenten en geniet van de prachtige omgeving met de wind in je haren.

Solex rijden combineren

Solex rijden is uitermate geschikt om te combineren met andere activiteiten. Wil je naast een Solextour ook bijvoorbeeld quad rijden, boogschieten of een slipcursus? Dat is mogelijk! Stel hier zelf je eigen uitje samen. Daarnaast hebben we ook veel horeca mogelijkheden zodat je deel neemt aan de activiteiten met een volle maag.

Solextocht als Bedrijfsuitje

Het is tegenwoordig lastig om een bedrijfsuitje te organiseren wegens de grote diversiteit binnen bedrijven, zoals cultuur en leeftijd. Solex rijden is voor iedereen, jong en oud. Hierdoor is Solex rijden ook zeer geschikt als onderdeel van een bedrijfsuitje. Makkelijk te combineren met andere activiteiten op onze locatie, maar ook hartstikke leuk! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Solextocht Locaties

Een solextocht is geen solextocht als er geen natuurrijke omgeving is waar in alle rust gereden kan worden. Om de nostalgische momenten van het solex rijden te herleven heeft The Events Bakery twee geschikte locaties.

Staat jouw locatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €89,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €69,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €47,50

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus