Nieuw
teambuilding games

Een goed teamgevoel creëren in een bedrijf is niet makkelijk. Vooral als er met name constant nieuwe gezichten bijkomen of weggaan. Veel vergaderingen, lange pauzes of gesprekken zullen het teamgevoel niet versterken. Een teambuilding uitje wel! Kom naar The Events Bakery en ga met een sterk team weer terug naar werk.

Teambuilding

Er is niet één methode om een sterk teamgevoel te vormen. Elke team is anders en vereist ook een andere aanpak. Door ons grote terrein hebben we plek voor zowel kleine als een grote groep deelnemers. Hierdoor hebben we ook veel ruimte om grote outdoor activiteiten te organiseren. Geen activiteit is ons te gek! Wel staat samenwerken voorop en zal gegarandeerd veel geleerd en gelachen worden. Neem contact met ons op voor een speciaal op maat gemaakte teambuilding uitje.

Teambuilding activiteiten

Samen een vlot bouwen, een pitstop nabootsen of sumo worstelen? Alles is mogelijk bij The Events Bakery in de frisse buitenlucht! Bekijk hieronder een greep van onze teambuilding activiteiten:

Krat stapelen

Met krat stapelen zijn meerdere mensen aan het werken om een zo hoog mogelijke toren van kratten te maken. Iemand neemt de taak als stapelaar op zich en stapelt één voor één (met behulp van een klimgordel) de kratten op elkaar. De teamgenoten zorgen ervoor dat de toren stevig blijft en niet omvalt. Een zeer spannend en uitdagend teamspel!

Pitstopspel

Bij dit spel dient er zo snel mogelijk een parcours afgelegd te worden waarbij o.a. de banden gewisseld, brandstof bijgevuld en andere korte opdrachten voltooid moeten worden. Tijdens het spel komt met name goed naar voren welke deelnemers leidinggevende capaciteiten hebben, wie het voortouw neemt en wie juist de doener is.

Vuur maken

Het maken van een vuurtje zonder een aansteker gaat zo makkelijk nog niet. Het maken van een vuurtje door basis onderwerpen als steen en hout te gebruiken kost veel moeite en inzet. Samen met je team probeer je een vuurtje te maken met zo min mogelijk voorwerpen, wat zorgt voor een ware komedie!

Sumo worstelen

Als je het sumopak al aantrekt krijg je de slappe lach, laat staan het worstelen zelf! Eenmaal in een sumopak moet je een compleet andere strategie vinden om je tegenstander uit te schakelen. Zorg ervoor dat je tegenstander uit de ring gaat en je krijgt een punt. De eerste die 3 punten krijgt is de winnaar en mag natuurlijk een overwinningsduik nemen op de verliezer!

Electric Fenze

Dit teambuildingspel is ideaal om de teamspirit te verhogen binnen je bedrijf of onder vrienden. De bedoeling bij Electric Fenze is dat teamgenoten elkaar helpen om over een elektrisch hek te komen, zonder dan iemand het hek natuurlijk aanraakt. Er zijn hierdoor meerdere veiligheidsmaatregelen waar het team rekening mee moet houden. Communicatie, samenwerking, geduld en probleem gericht werken is cruciaal om te slagen!

Wandelende A

Met het hele team maak je met houten palen en touw een A vorm en leg je vervolgens een parcours af. Het klinkt simpel, maar dit vergt een goede samenwerking, inzicht en snelheid. Je speelt tegen andere teams en kan het hierdoor niet veroorloven om rustig aan te doen. Echter als je te snel bent valt je wandelende A halverwege uit elkaar en moet je opnieuw beginnen! Volop hilariteit en een zeer leuke teambuilding activiteit. 

Disc golf

Golfen is lang niet zo leuk als disc golf! Met dit spel worden er palen opgezet waar je jouw disc probeert in te krijgen door zo accuraat mogelijk te gooien. Aangezien disc werpen niet een dagelijkse activiteit is wat je thuis doet, zal dit extra lastig en dus ook uitdagender zijn.

Ook kan teambuilding gedaan worden in combinatie met onze gemotoriseerde activiteiten zoals quad rijden, offroad rijden of een slipcursus. Vraag een offerte aan voor alle mogelijkheden of neem contact met ons op. 


Boek een combi deal

combi deal
vanaf €89,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €69,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €47,50

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus