Nieuw

Een eigen parfum maken!

De begeleider van de workshop begint met een uitleg over parfum, oliën en geuren. Samen met je vriendinnen of collega's maak je zelf een heerlijke geur. Tijdens de workshop wordt gewerkt met parfum en olie van hoge kwaliteit.

Daarna wordt de neus getest. Dat wordt gedaan aan de hand van een reuktest. Iedereen krijgt verschillende geuren te ruiken en de bedoeling is dat je deze herkent.

Wanneer iedereen de geuren heeft herkend worden deze besproken en uitgelegd door de begeleider. Daarna kan iedereen zijn eigen unieke geur creëeren. 

Iedereen maakt een parfum van 10 milliliter op alcoholbasis. Elke parfum is uniek, want iedereen heeft een andere persoonlijke smaak. De parfum krijg je mee naar huis in een handig flesje, zodat je deze nog lang kan gebruiken.

Onbeperkt warme drank bestaat uit koffie, thee of water.

Workshop op eigen locatie
Deze workshop op eigen locatie houden is ook mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van €5,- per persoon. Daarbij rekenen we een starttarief van €25,- per workshop en een vergoeding van €1,10 per km (gerekend vanuit onze vestiging in Rotterdam). 
 
Een workshop kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard hebben we ook genoeg plek voor grotere groepen.


Workshop Parfum Maken + High Food: €32,50
Workshop Parfum Maken + Sweetplankje + Workshop Zeep Maken: €58,50 

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €89,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €69,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €47,50

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus